Si no pot veure correctament aquest mail fes click aqui

banner

Mòdul 4: Experiències Internacionals d'atenció integrada i integral

Continuem presentant el contingut del VII Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida “Integració: de models a resultats”, que celebrem a Barcelona els dies 29 i 30 d'octubre de 2019. El quart dels mòduls porta per títol “Experiències internacionals d'atenció integrada i integral”.

Ester Sarquella, directora de desenvolupament de negoci en salut digital de Tunstall, moderarà aquesta sessió en la qual es presentaran resultats objectius, quantitatius i qualitatius, d'experiències internacionals innovadores i pioneres en relació amb diferents models d'assistència sociosanitària. Per a això comptarem amb les intervencions d'Ana María Miquel Gómez, col·laboradora de la Càtedra d'Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rey Juan Carlos; Robin Miller, codirector del Center for Leadership in Health&Social Care a la Universitat de Birmingham i coeditor cap de la International Journal of Integrated Care; i Rhona Radley manager del Senior Service Improvement del NHS Calderdale Clinical Comissioning Group.

delCampo

Ana Mª Miquel tindrà com a objectiu explorar, identificar, descriure i analitzar, mitjançant estudis de cas amb resultats tangibles, les principals iniciatives innovadores d'atenció integrada implementades en tres regions que podrien ser traslladades als Estats Units. Així, ens descriurà el procés realitzat en l'anàlisi d'iniciatives a Catalunya, Madrid i País Basc. Presentarà els principals aprenentatges adquirits de cadascuna d'elles i com s'han traslladat als Estats Units.

delCampo

Per la seva part, Robin Miller ens explicarà com són els sistemes de salut i socials integrats al Regne Unit. Les quatre nacions del Regne Unit han seguit diferents camins en l'intent de millorar la integració de l’atenció. Aquesta sessió proporcionarà una visió general dels enfocaments al Regne Unit a partir de la tipologia del sistema, integració pràctica, organitzativa i professional, i de les dues dimensions que sustenten la integració funcional i normativa. Es compararan els efectes d'aquestes diferents configuracions de l'atenció integrada i els enfocaments adoptats per a la seva aplicació. Això permetrà reflexionar sobre els aprenentatges que es poden extreure d'aquestes experiències en matèria d'atenció integrada.

Henk Nies presentarà com és l’atenció a les persones grans a Holanda i quines respostes es donen en la cerca i millora de la qualitat. Es descriuran els desafiaments en la millora de la qualitat de l'atenció residencial per a persones grans en situació de fragilitat a Holanda. Podrem veure com ha canviat aquesta atenció, les noves formes d'entendre la qualitat de vida i la salut de les persones i conèixer els principis bàsics del nou marc de qualitat per a centres residencials desenvolupat a Holanda. Finalment, es reflexionarà sobre els instruments polítics que faciliten la millora de la qualitat i les conseqüències per a la posada en marxa i el seguiment dels serveis. L'administració pública té un paper fonamental per a assegurar que tots els actors en el sector assumeixen els seus rols i per a facilitar-los si és necessari.

delCampo

Finalment, Rhona Radley ens explicarà l’experiència concreta de l'atenció integral i integrada a Calderdale, Anglaterra.

Us convidem a donar un cop d’ull al programa complet on podreu consultar informació detallada de tot el contingut del VII Congrés Dependència i Qualitat de Vida. Encara sou a temps d'inscriure-us!

banner SUBSCRIU-TE AL BUTLLET DE NOTÍCIES

AMB EL SUPORT:

banner banner bannerbanner  banner

PATROCINADOR PRINCIPAL

   banner

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

banner banner  banner   banner  banner


banner
La Setena Edició del Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida i la Secretaría Técnica de Grupo Pacífico garanteixen l'estricte compliment del Codi FENIN

Política de protecció de dades.
En qualsevol cas, d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 exercir els corresponents drets d'accés, rectificació, portablidad, limitació del tractament, cancel·lació i oposició, dirigint-se a l'adreça següent: edad-vida@edad-vida.orgo bé al Carrer Balmes, 188 6ª, 08006 Barcelona