Si no pot veure correctament aquest mail fes click aqui

banner

Mòdul 5: Experiències Nacionals d'atenció integrada i integral

Presentem l'últim dels mòduls principals del VII Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida “Integració: de models a resultats”, que celebrem a Barcelona els dies 29 i 30 d'octubre de 2019 que es titula “Experiències internacionals d'atenció integrada i integral”.

L'objectiu d'aquest mòdul és presentar resultats objectius, quantitatius i qualitatius, d'experiències nacionals innovadores i pioneres en relació amb diferents models d'assistència Sociosanitària. Natalia Roldán, subdirectora general de Serveis Sociosanitaris d’EULEN moderarà les intervencions de Pilar Rodríguez, presidenta de la Fundación Pilares per a l'Autonomia Personal; Carlos Raúl de Pablos Pérez, gerent regional de Serveis Socials de la Conselleria de Família i Igualtat de Serveis Socials de la Junta de Castella i Lleó i Concepció Barbeta Mir, directora de la Residència de Gent Gran de Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat.

PilarRodriguez

Pilar Rodríguez centrarà la seva intervenció en els resultats obtinguts del programa d'integració de cures socials i sanitàries “Cuidamos contigo” que Fundación Pilares està realitzant amb èxit en varis municipis. Resulta especialment nou que sigui una experiència d'integració sociosanitària originada en l'atenció social.

CarlosRaul

Per part seva, Carlos Raúl de Pablos ens parlarà sobre el desenvolupament i avanços del projecte de plataforma Sociosanitària d'atenció al pacient crònic que han impulsat des de la seva Conselleria.

ConcepcioBarbeta

Finalment, Concepció Barbeta explicarà les bases del nou model d'atenció integrada en residències geriàtriques que tenen com a objectiu la creació d'una xarxa assistencial entre elles i els centres i serveis d'atenció primària a Catalunya. Per a la creació d'aquest nou model es va partir de l'anàlisi del perfil de les persones que viuen en residències de Catalunya i de les necessitats de cobertura sanitària es van establir objectius, es van elaborar procediments, estratègies, indicadors i pautes genèriques consensuades per a, posteriorment, adaptar-les a les particularitats de cada territori. Es conclourà amb els resultats obtinguts pel pilotatge d'aquest model en la residència que ella dirigeix.

Us convidem a donar un cop d’ull al programa complet on podreu consultar informació detallada de tot el contingut del VII Congrés Dependència i Qualitat de Vida. Encara sou a temps d'inscriure-us!


banner SUBSCRIU-TE AL BUTLLET DE NOTÍCIES

AMB EL SUPORT:

banner banner bannerbanner  banner

PATROCINADOR PRINCIPAL

   banner

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

banner  banner  banner
banner  banner  banner


banner
La Setena Edició del Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida i la Secretaría Técnica de Grupo Pacífico garanteixen l'estricte compliment del Codi FENIN

Política de protecció de dades.
En qualsevol cas, d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 exercir els corresponents drets d'accés, rectificació, portablidad, limitació del tractament, cancel·lació i oposició, dirigint-se a l'adreça següent: edad-vida@edad-vida.orgo bé al Carrer Balmes, 188 6ª, 08006 Barcelona