Si no pot veure correctament aquest mail fes click aqui

banner

Sessiò Imserso: L’autonomia personal des de L’atenció personal

Com ja és habitual també en el VII Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida “Integració: de models a resultats” que celebrem a Barcelona els dies 29 i 30 d'octubre de 2019 comptem amb el suport i presència de l'IMSERSO.

Manuel Martínez Domene

En aquesta edició, el director general de l'IMSERSO, Manuel Martínez Domene, impartirà una conferència titulada “L'autonomia personal des de l'atenció personal”. En ella, traslladarà l'actual situació de la regulació de la prestació econòmica d'assistència personal, i de la figura mateixa de l'assistent personal, per a ressaltar la necessitat de comptar amb una regulació pròpia i específica tant de la prestació com de la figura de l'assistent personal, centrada a aconseguir una vida el més autònoma possible de les persones en situació de dependència.

La regulació específica d'aquesta prestació, a més de recollir la seva finalitat, característiques i objectius principals, haurà de facilitar que la persona en situació de dependència compti amb una vida el més autònoma possible, garantint el seu accés a l'educació, la cultura, l'oci o el temps lliure, etc. Quant a la figura de l'assistent personal, serà essencial abordar la seva capacitació i la formació necessària per a realitzar de forma adequada les seves funcions.

Perquè aquesta regulació sigui homogènia, equitativa i enfront del mateix nivell de dependència garanteixi les mateixes prestacions en tot el territori estatal, l'IMSERSO es proposa a curt termini que el Consell Territorial de Serveis Socials i del SAAD aprovi un text que permeti l’esmentada tramitació normativa, amb el major consens possible.

Us convidem a donar un cop d’ull al programa complet on podreu consultar informació detallada de tot el contingut del VII Congrés Dependència i Qualitat de Vida. Encara sou a temps d'inscriure-us!


banner SUBSCRIU-TE AL BUTLLET DE NOTÍCIES

AMB EL SUPORT:

banner banner bannerbanner  banner

PATROCINADOR PRINCIPAL

   banner

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

banner  banner  banner
banner  banner  banner


banner
La Setena Edició del Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida i la Secretaría Técnica de Grupo Pacífico garanteixen l'estricte compliment del Codi FENIN

Política de protecció de dades.
En qualsevol cas, d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 exercir els corresponents drets d'accés, rectificació, portablidad, limitació del tractament, cancel·lació i oposició, dirigint-se a l'adreça següent: edad-vida@edad-vida.orgo bé al Carrer Balmes, 188 6ª, 08006 Barcelona