Si no pot veure correctament aquest mail fes click aqui

banner

SESSIÓ PARAL·LELA 1: HUMANITZACIÓ I GESTIÓ DES DELS MEDICAMENTS I PRODUCTES SANITARIS

Una vegada finalitzada la presentació dels mèduls principals del VII VII Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida “Integració: de models a resultats” que celebrem a Barcelona els dies 29 i 30 d'octubre de 2019, comencem amb la presentació de les sessions paral·leles.

La primera sessió porta per títol “Humanització i gestió des dels medicaments i productes sanitaris” en la qual s'assenyalarà la importància de la utilitat terapèutica dels productes farmacèutics i medicaments en l’atenció a persones amb algun tipus de demència. Així s'introduirà la importància de comptar amb un model de gestió encaminat a aconseguir el “quadriple aim” sense oblidar els aspectes d'humanització i dignitat en les cures.

Pablo Martinez-Lage

Aquesta sessió s'iniciarà amb una conferència de Pablo Martínez-Lage, neurèleg de la Fundación CITA Alzhéimer, que exposarà l'estat actual del coneixement sobre els mecanismes etiopatogènics de la malaltia i possibles dianes terapèutiques. A més, presentarà la realitat i els avantatges, terapèutics i d’altres tipus, del diagnèstic primerenc com un objectiu assolible per a qualsevol professional. Finalment, revisarà l'actualitat dels assajos clínics en marxa amb noves teràpies i repassarà les dades d'eficàcia dels fàrmacs i suplements nutricionals aprovats i disponibles per al tractament de la malaltia.

Després d'aquesta intervenció Boi Ruiz, vicepresident de la Fundación Humans i ex Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, moderarà un debat en el qual participaran, a més de Pablo Martínez-Lage, Carlos Mur de Viu, director gerent de l'Hospital Universitari de Fuenlabrada, que aportarà la seva visió sobre l'eficiència dels productes i la sostenibilitat de les cures; i Carmen Ferrer Arnedo, cap del servei d'Atenció al Pacient de l'Hospital Central de la Creu Roja de Madrid, que aportarà la seva visió i experiència diària en l’atenció a aquestes persones.

SESSIÓ PARAL·LELA 2: NOVES CURES A MIDA DELS USUARIS I LES SEVES FAMÍLIES I CUIDADORS

En la segona sessió paral·lela titulada “Noves cures a mida dels usuaris i les seves famílies i cuidadors” es debatrà sobre l'aplicació d'iniciatives molt innovadores per a respondre a les necessitats integrals de les persones que requereixen atenció especialitzada.

Pedro Cano Desandes, director d'innovació mèdica i sistema de gestió de Sanitas Mayores serà l'encarregat de moderar aquesta sessió que tindrà un format de debat entre els ponents. Així, comptarem amb les intervencions de María Rosa Valls Alea, directora del Campus Mirasierra de Sanitas Mayores, que parlaria del programa “En casa contigo”; Ester Higueras García de La universitat Politècnica de Madrid i del Departament d'Urbanística i Ordenació del Territori de l'Ajuntament de Madrid que ens parlarà d'un projecte que estan desenvolupant sobre urbanisme i ciutat saludable en el districte d’Usera a Madrid; Lekshmy Parameswaran, cofundadora de The Care Lab, que es va especialitzar en disseny centrat en la persona i cures; i José Murillo, cofundador de Smart IoT Labs, que aportarà el seu coneixement sobre la “lnternet de les coses” i la seva aplicació a les cures.

Us convidem a donar un cop d’ull al programa complet on podreu consultar informació detallada de tot el contingut del VII Congrés Dependència i Qualitat de Vida. Encara sou a temps d'inscriure-us!


banner SUBSCRIU-TE AL BUTLLET DE NOTÍCIES

AMB EL SUPORT:

banner banner bannerbanner  banner

PATROCINADOR PRINCIPAL

   banner

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

banner  banner  banner
banner  banner  banner


banner
La Setena Edició del Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida i la Secretaría Técnica de Grupo Pacífico garanteixen l'estricte compliment del Codi FENIN

Política de protecció de dades.
En qualsevol cas, d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 exercir els corresponents drets d'accés, rectificació, portablidad, limitació del tractament, cancel·lació i oposició, dirigint-se a l'adreça següent: edad-vida@edad-vida.orgo bé al Carrer Balmes, 188 6ª, 08006 Barcelona