Si no pot veure correctament aquest mail fes click aqui

banner

SESSIÓ PARAL∑LELA 3: ALIMENTACIÓ I NUTRICIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE NECESSITAT DE CURES ASSISTENCIALS

Continuem amb la presentació de les sessions paral∑leles del VII Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida “Integració: de models a resultats”, que celebrem a Barcelona els dies 29 i 30 d'octubre de 2019, comencem amb la presentació de les sessions paral∑leles.

La tercera porta per títol “Alimentació i nutrició en persones en situació de necessitat de cures assistencials” i el seu objectiu és analitzar l'estat i necessitats nutricionals específiques de les persones majors de 65 en situació de necessitat díatenció, sense importar el nivell, això és, siguin usuaris d'atenció especialitzada domiciliària, residencial o hospitalària. A més, es presentaran i es debatrà sobre les intervencions i tractaments específics en cada nivell assistencial.

Federico Cuesta Triana

Per a això comptarem amb les intervencions de Federico Cuesta Triana, geriatra de l'Hospital Clínic San Carlos, que ens explicarà l'estat nutricional de les persones grans ateses en els diferents nivells assistencials i les implicacions d'aquest estat en la seva salut; Elena Guedea, nutricionista clínica de líHospital Universitari General de Catalunya, nutricionista especialitzada en persones grans que platejarà les necessitats específiques d'aquest grup de població; i de Josep de Martí Vallés, director d'Inforesidencias.com que, com a expert en atenció Sociosanitària, plantejarà tant les intervencions o solucions existents, en líàmbit nacional i internacional, d'assistència nutricional a les persones grans (en funció del nivell assistencial en el qual es trobin) i els requisits i normes que es plantegen des de les administracions p&ucute;bliques per a aquest tipus d'atenció i serveis relacionats.

Us convidem a donar un cop d’ull al programa complet on podreu consultar informació detallada de tot el contingut del VII Congrés Dependència i Qualitat de Vida. Encara sou a temps d'inscriure-us!


banner SUBSCRIU-TE AL BUTLLET DE NOTÍCIES

AMB EL SUPORT:

banner banner bannerbanner  banner

PATROCINADOR PRINCIPAL

   banner

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

banner  banner  banner
banner  banner  banner


banner
La Setena Edició del Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida i la Secretaría Técnica de Grupo Pacífico garanteixen l'estricte compliment del Codi FENIN

Política de protecció de dades.
En qualsevol cas, d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 exercir els corresponents drets d'accés, rectificació, portablidad, limitació del tractament, cancel·lació i oposició, dirigint-se a l'adreça següent: edad-vida@edad-vida.orgo bé al Carrer Balmes, 188 6ª, 08006 Barcelona