cabeceraCat

Carta de Benvinguda

DrViaBienvenida

En nom del Comitè de Programa de la Fundación Edad&Vida, volem donar-vos la benvinguda al VII Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida: "Integració: de models a resultats", que tindrà lloc, a Barcelona, els dies 29 i 30 d'Octubre del 2019.


És per a nosaltres un honor, consolidar un any més el congrés, i tractar d'aportar solucions al repte que suposa l'envelliment de la població unit a l'increment de la longevitat, la cronicitat i la pluripatologia.

Aquesta situació està obligant a redefinir els serveis sanitaris i socials i avançar cap a la construcció d'un model integrat d'atenció sociosanitària centrat en la persona que doni resposta a les necessitats reals de les persones.

Esperem que aquesta cita, sigui la plataforma de referència per al diàleg i reflexió sobre temes relacionats amb l'envelliment i la qualitat de vida de la gent gran al voltant de l'atenció social i sanitària.

Volem que el seu contingut sigui nou, atractiu i pràctic, fidel reflex de la nostra activitat diària i a l’hora punt de trobada i debat, mitjançant sessions plenàries, paral·leles, tallers i pòsters científics.

Són molts els països que ja estan desenvolupant alternatives assistencials en sistemes cada vegada més integrats. Des del Comitè de Programa hem seleccionat algunes d'elles per aprofundir durant el Congrés.

Es tracta d'aconseguir l'estabilitat integral de la persona, prevenint les descompensacions, crisis o exacerbacions, utilitzant de la millor manera possible els recursos disponibles. Això exigeix ​​coordinació al voltant de protocols i instruments de treball comuns i pensats per a models d'atenció integrats amb provisió assistencial de 24 hores del dia els 7 dies de la setmana, que no impliquin "començar de zero" perquè el recurs que actua en un moment de crisi, és aliè al pla de treball compartit i acordat territorialment.

Seria un gran honor per a nosaltres comptar amb la vostra participació.

Dr. Josep María Via
Presidente del Comité de Programa del Congreso.

Acreditació

Comssió catalana de crèdits logo cfcActivitat acreditada per el Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries - Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud
Nº de registre: 09/025777-MD
Nº de crèdits: 1,8
logoGPBlancoSECRETARIA TÈCNICA
Maria Cubi, 4 - Pral. | 08006 Barcelona (SPAIN)
Tel. +34 932.388.777 | Fax. +34 932.387.488
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
SUSCRIPCIÓ BOLLETÍ DE NOTICIES


Invalid Input

Entrada no válida

Campo obligatorio