cabeceraCat

Sol·licitut de beques

Amb l’objectiu de contribuir a la presencia activa de professionals del sector al VII Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida que tindrà lloc a Barcelona els dies 29 i 30 d’octubre de 2019, la Fundació Edad&Vida   ha creat un programa d’ajudes per l’assistència (BEQUES)

Aquest programa està finançat per la Fundación i per les següents empreses que han donat el seu recolzament de manera desinteressada per a la formació del col·lectiu professional i sense cap tipus d’influència al procés d’assignació de les mateixes.

BASES DE LA CONVOCATORIA DE BEQUES

 1. Es concediran beques d’inscripció per a l’assistència al conjunt de sessions científiques incloent els Serveis de dinar, pauses cafè i assistència al sopar institucional de congressistes.
 1. La beca inclourà la assistència als dos dies de duració del congrés, no es concediran beques per l’assistència parcial per a 1 dia o per sessions.
 1. S’han d’acceptar les condicions del programa en un termini màxim de 5 dies des de la concessió de la beca. En cas que no es confirmi l’assistència en el termini fixat, s’entendrà com a renuncia.
 1. Aquells beneficiaris d’una beca podran renunciar-ne fins al dia 15 d’octubre de2019. Un cop passada aquesta data, sols s’acceptaran renuncies justificades por motius de força major.
 1. Si el beneficiari d’una beca finalment no assistís al congrés sense motiu justificat, no podrà inscriure’s a la seva propera edició.
 1. Podran accedir-hi tots els professionals interessats en aquest congrés.
 1. Per a que se’l consideri com a soci, haurà d’estar al corrent de les obligacions com a tal no requerint-se un període mínim de pertinència a la societat.
 1. Per la recepció de los sol·licituds, la societat ha habilitat un formulari de Sol·licitud de Beques per a la assistència que tindran ala seva disposició a la pàgina web del congrés.
 1. L’assignació de beques entre les sol·licituds rebudes es realitzarà segons aquests quatre punts:

  1. AUTORS DE COMUNICACIONS POSTER, que es presentin al Congrés
   (*) per cada comunicació sols podrà haver-hi un sol.licitant

  2. SOCIS DE LA FUNDACION EDAD Y VIDA

  3. MEMBRES DE LES ASSOCIACIONS COL.LABORADORES E&V

  4. MIEMBRES DELS COL.LABORADORS A LA DIFUSSIÓ DEL CONGRÉS
 1. La nota final definirà l’ordre de les beques que seran personals i intransferibles. El sistema detecta  i elimina les duplicitats deixant únicament la sol·licitud amb la puntuació més alta.
 1. El termini per poder sol·licitar aquestes beques comença l’ 1 de abril y finalitzarà el 15 de setembre de 2019 a les 23:59 hora peninsular.
 1. La resolució de las beques es notificarà a partir del dia 20 de setembre. Els beneficiaris rebran un accés on-line amb la seva clau personal per poder accedir a l’àrea privada i poder confirmar la seva acceptació.
 1. A la resta de sol·licitants se’ls notificarà la no concessió de la beca quedant aquests en llista d’espera.
 1. No s’acceptaran sol·licituds fora de termini ni per capo altre via que no sigui la aquí exposada.Acreditació

Comssió catalana de crèdits logo cfcActivitat acreditada per el Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries - Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud
Nº de registre: 09/025777-MD
Nº de crèdits: 1,8
logoGPBlancoSECRETARIA TÈCNICA
Maria Cubi, 4 - Pral. | 08006 Barcelona (SPAIN)
Tel. +34 932.388.777 | Fax. +34 932.387.488
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
SUSCRIPCIÓ BOLLETÍ DE NOTICIES


Invalid Input

Entrada no válida

Campo obligatorio