cabeceraCat

Inscripció

Per poder assistir al congrés, es requereix registre i pagament de quotes a través del formulari online. Cap inscripció serà considerada fins que no es rebi el pagament.

Per assegurar-se que el procés d’inscripció es realitza adequadament, és necessari seguir els passos del formulari online. Totes les dades personals, així com les dades del pagament estan protegits mitjançant un accés restringit del sistema online de seguretat (SSL).
  Fins el  30 de septembre  Des de l'1 d'octubre
Inscripcions socis E&V 395,00 €
Inscripcions públic general 395,00 € 450,00 €
L'import inclou l'IVA del 21%

LA QUOTA INCLOU:

 • Accés a totes les sessions científiques del congrés
 • Documentació del congrés i cartera de congresista
 • Accés a l'exposició comercial i zona pòsters
 • Certificat d’assistència
 • Pauses cafè i dinars
 • Sopar institucional congresites

CONDICIONS GENERALS I CANCEL·LACIONS

Grupo Pacífico no acceptarà reserves per telèfon. Les reserves han de realitzar-se omplint el Formulari d’Inscripció i Allotjament online. Un formulari per persona. S’enviarà un justificant de recepció de les reserves sol·licitades al seu e-mail una vegada hagi completat el formulari, si no el rep, si us plau contacti amb la Secretaria Tècnica: Grupo PACIFICO  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Es requereix el pagament del 100% dels serveis sol·licitats per rebre la confirmació. Una vegada rebut el pagament corresponent, se li enviarà un comprovant de confirmació i factura de les reserves sol·licitades per e-mail. Preguem revisin la documentació minuciosament.
 • Tots els pagaments s’han de fer en Euros, a continuació li detallem els mètodes de pagament disponibles: Pagament per targeta de crèdit online: una vegada triï aquesta forma de pagament en finalitzar el formulari, passarà a una pàgina del banc amb seguretat habilitada. Transferència bancària: una vegada triï aquesta forma de pagament rebrà les dades necessàries del nostre compte bancari per fer el pagament corresponent. Aquesta opció estarà disponible fins el 18 d’Octubre de 2019
 • Qualsevol quantitat pendent s'ha de pagar a la Secretaria Tècnica en el moment de la recollida de la documentació. En cas de pagament mitjançant transferència bancària o un altre mètode però no rebut, se li demanarà un comprovant bancari d'assessorament. En cas contrari, se li demanarà que pagui la quantitat pendent
 • Grupo Pacífico (GP) actua com agència organitzadora i no és responsable de pèrdues, lesions o danys a cap persona o propietat.

CANCEL·LACIONS O CANVIS (INSCRIPCIONS I ALTRES SERVEIS)

TTotes les cancel·lacions o canvis de nom han de ser remeses per escrit a GRUPO PACÍFICO Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Les cancel·lacions rebudes fins el 31 de Maig de 2019 tindran dret al reemborsament del 100% de l’import de la inscripció o serveis excepte 50€ de despeses administratives.
 • Les cancel·lacions rebudes fins el 30 de Juny de 2019 tindran dret al reemborsament del 50% de l’import de la inscripció o serveis.
 • Les cancel·lacions rebudes a partir de l’1 de Juliol de 2019, no tindran dret a reemborsament.
 • No es realitzaran reemborsaments parcials o totals en cas de cancel·lació de conferències per la no assistència de ponents o altres canvis en el programa.


Acreditació

Comssió catalana de crèdits logo cfcActivitat acreditada per el Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries - Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud
Nº de registre: 09/025777-MD
Nº de crèdits: 1,8
logoGPBlancoSECRETARIA TÈCNICA
Maria Cubi, 4 - Pral. | 08006 Barcelona (SPAIN)
Tel. +34 932.388.777 | Fax. +34 932.387.488
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
SUSCRIPCIÓ BOLLETÍ DE NOTICIES


Invalid Input

Entrada no válida

Campo obligatorio